fbpx
Oplevelser
& historier

Tillid er godt. Punktum

Lærer vi at acceptere forskellighed, har vi skabt grundlaget for et stærkt samarbejde.
Tillid er en afgørende ingrediens i vores relationer på jobbet, uanset om det er til vores leder eller kollegaerne. I Danmark er der en klar sammenhæng mellem den enkeltes arbejdslyst og graden af tillid til ledere og kollegaer.

Medarbejdernes indstilling er ofte forskellen mellem succes og fiasko for teamet. At vi har forskellige baggrunde og styrker medfører, at vi oplever situationer ganske forskelligt.

Men lærer vi at acceptere og værdsætte, at andres opfattelse af situationen kan være anderledes end vores egen, er grundlaget for et stærkt teamwork skabt. Forskellighed er en styrke, ikke en begrænsning!

I foredraget fortælles medrivende historier fra bl.a. Nordøstgrønland, ledsaget af flotte billeder fra Slædepatruljen Sirius, som Asger har gjort tjeneste ved. Derudover benytter Asger sig af inspirerende modeller samt nye forskningsresultater om kultur, korpsånd og relationer.


Vi udtaler os ofte til medier og publikationer. Du kan læse mere om vores syn på tillid i nedenstående artikel fra ”Alt om ledelse”:

Nogle af vores kunder

Kontakt

Siriuspartner A/S
Thorvaldsensvej 9, 3 th.
1871 Frederiksberg

28 32 12 38
asger@siriuspartner.dk

Find os

Nyhedsbrev