fbpx
Ledelse
på afstand

Distanceledelse – ledelse på afstand

Er du leder i en organisation og har medarbejdere på flere lokationer?

Oplever du udfordringer med at lede på distancen? Og ønsker du værktøjer, der kan gøre ledelse på afstand både synlig og nærværende?
Siriuspartner tilbyder workshops, foredrag og forløb om distanceledelse.

Distanceledelse skaber udfordringer

Ledelse på distancen skaber udfordringer for såvel ledere som medarbejdere. For god ledelse beror på kommunikation og evne til at motivere, men uden face-to-face-ledelse kan det være udfordrende at kommunikere budskaber og visioner til dine medarbejdere. Det kan skabe frustrationer i medarbejderstaben, der måske kan opleve lederen som mindre anerkendende og nærværende – ligesom du som leder måske oplever en vis afstand til dine medarbejdere.

Der er desuden en øget risiko for, at medarbejderne kun tager kontakt til ledelsen, når der er opstået problemer, at de mistolker budskaber, og at I, som organisation, ikke formår at skabe en fælles identitet og fodslag.

Få succes som leder på distancen

Måske oplever du og dine medarbejdere nogle af de ovennævnte udfordringer med distanceledelse? Uanset hvad er det alfa og omega, at I i jeres organisation, formår at gøre ledelse nærværende og synlig – selv når det foregår på distancen.

Hos Siriuspartner tager vi altid med afsæt i de udfordringer, din organisation oplever med distanceledelse. Det er vores ambition at tilpasse såvel foredrag som workshops og forløb til den enkelte virksomhed, ligesom vi vægter overførbarheden fra træning til jeres hverdag højt.

Vores forløb i distanceledelse tager derfor udgangspunkt i jeres værdier, mål og forventninger – for på bedst mulig vis at skabe forudsætninger for et tillidsfuldt og motiveret team på trods af distanceledelse. Undervejs kombinerer vi praktisk erfaring med evidensbaserede metoder, som tilsammen hjælper jeres organisation med skabe succes med ledelse på distancen.

Vil du høre mere om distanceledelse?

Ønsker du og din ledergruppe at mestre konkrete værktøjer, der kan lette håndteringen af ledelse på distancen, er I altid velkomne til at kontakte Siriuspartner. Vi har mange års teoretisk og praktisk erfaring med distanceledelse, og vi hjælper gerne jeres organisation med at forbedre kommunikationen, loyaliteten og følelsen af nærvær.

Nogle af vores kunder

Kontakt

Siriuspartner A/S
Thorvaldsensvej 9, 3 th.
1871 Frederiksberg

28 32 12 38
asger@siriuspartner.dk

Find os

Nyhedsbrev