fbpx
Glade
kunder

Kundecases

Vores filosofi er, at en praktisk tilgang skaber stærkere erkendelser.
/ Leo Pharma

/ Leo Pharma

DET VAR VIGTIG FOR OS, AT VORES TEAMBUILDING HAVDE VORES VÆRDIER I CENTRUM.

Vi tilrettelagde forløbet i tæt samarbejde med SiriusPartner. Det var vigtigt for os, at vores teambuilding havde vores værdier i centrum.

“Formålet var at styrke sammenholdet, altså skabe stærke, high performance teams. Men det handlede i lige så høj grad om at blive klogere på hinanden og opnå en større accept af hinandens forskelligheder.

Ud over at vores samarbejde er blevet styrket, så er vi blevet langt bedre til at sætte delmål og fejre sejrene undervejs. Det er enormt vigtigt for motivationen at kunne stoppe op ind imellem og klappe hinanden på skulderen. Seancen har også givet mig som leder et unikt indblik i mine medarbejdere.”

Læs mere om forløbet hos Leo Pharma her

/ Frømandskorpset

/ Frømandskorpset

DET LÅ MILDT SAGT IKKE TIL OS AT GIVE POSITIV FEEDBACK.

”Det umiddelbare formål var at få defineret vores værdier, men det kom i lige så høj grad til at handle om vores måde at kommunikere på. SiriusPartner spottede hurtigt, at vores arbejdsmiljø var præget af en kontant og til tider hård omgangstone.

Vi har fået mange gevinster ud af samarbejdet med SiriusPartner. På et overordnet niveau kom vi i mål ved at definere tre centrale værdier for delingerne – vel at mærke gennemarbejdede værdier, som samlede ambitionerne for alle medarbejdere. På medarbejderniveau fik vi en langt større forståelse for hinanden. Seminarerne gav os både en teoretisk indsigt og en række effektive øvelser til at skabe større tillid til hinanden.

Læs mere om forløbet hos Frømandskorpset her

/ Cowi

/ Cowi

DET SKABER EN HELT NY DYNAMIK OG RYKKER VED OVERBEVISNINGERNE.

Vi har brugt SiriusPartner som en del af vores ledertræningsprogram. Formålet er at omsætte viden og holdning til praksis. Det hele bliver noget mere nærværende, når man skal tilbringe 1½ døgn i en skov sammen med 19 kollegaer. Det bryder klasseundervisnings- læringen og skaber en helt ny dynamik, som rykker ved overbevisningerne og sætter gang i refleksionen. Og nok så vigtigt, så får deltagerne gennem en række øvelser en unik mulighed for at teste leder- og samarbejdsevnerne i praksis.

Vi har holdt ca. 10 forløb igennem de seneste par år og har faktisk kun foretaget små justeringer undervejs. Det vidner om, at SiriusPartner har evnet at lytte godt efter vores behov fra start og tilrettelagt et program, som deltagerne over en bred kam har været meget glade for.”

Læs mere om forløbet hos Cowi her

/ Brendsen Textil Service A/S

/ Brendsen Textil Service A/S

DERES ØVELSER TJENER ET FORMÅL – NEMLIG AT ANSKUELIGGØRE VIGTIGE POINTER OG SKABE REFLEKSION.

Vi har senest benyttet os af SiriusPartner i vores lancering af en ny vision for vores virksomhed. Formålet var at få visionen og værdierne helt ind under huden på ambassadørerne. En ting er at definere, hvad vores virksomhed står for, noget andet er at få medarbejderne til at agere efter det – både over for hinanden og over for kunder og samarbejdspartnere.

Det var meget vigtigt for os at få skabt noget liv og dynamik på seminaret, så det hele ikke gik op i tørre power point indlæg. SiriusPartner fik i den grad skabt en inspirerende dag ude i det fri. Vi blev udfordret både fysisk og mentalt gennem forskellige øvelser, men det som for alvor gjorde det til en god og lærerig oplevelse var deres evne til at evaluere og perspektivere, det de så.

Læs mere om forløbet hos Berendsen Textil Service A/S her

Nogle af vores kunder

Kontakt

Siriuspartner A/S
Thorvaldsensvej 9, 3 th.
1871 Frederiksberg

28 32 12 38
asger@siriuspartner.dk

Find os

Nyhedsbrev