fbpx
Læring og
udvikling

Lego Serious Play workshop

Seriøs leg giver adgang til værdifuldt potentiale.
Legoklodser skaber forståelse og mening på en helt ny måde.

Lego Serious Play er en praktisk proces, der fungerer på tværs af organisationen og kan bruges på alle niveauer. Lego Serious Play forener på en sjov og anderledes måde tunge processer som strategiudvikling, innovation og forandringsprocesser med det velkendte lego-univers.

Processen er baseret på grundig forskning i strategi og organisationsadfærd og har til hensigt at give en større forståelse af, hvordan en organisation udvikler og implementerer strategier. Lego Serious Play er desuden med til at afdække, hvad der er med til at engagere og inspirere den enkelte medarbejder.

Lego Serious Play – Idéen bag

Grundidéen bag Lego Serious Play er, at vi udfolder vores kreativitet og idérigdom mere effektivt, når vi får lov at lege uforpligtende, mens vi bruger både hjerne og hænder.

Processen målrettes jeres virksomhed og har til formål at styrke, udvikle og/eller forandre. Med afsæt i analyse og udforskning af nye forretningsmuligheder medvirker Lego Serious Play til at styrke jeres tværorganisatoriske samarbejde, mens processer og præstationer optimeres.

Lego Serious Play i praksis

Organisationen og dens landskab – dvs. kollegaer, konkurrenter, kunder og leverandører – bygges op, og realistiske scenarier udspilles i løbet af processen med Lego Serious Play. På den måde opbygges f.eks. strategier og identitet i fællesskab.

Processen opleves som meningsfuld, og den kan etablere adgang til uforløst potentiale i organisationen.

Lego Serious Play er fællesskabsorienteret og involverende, og deltagerne oplever typisk, at de investerer mere af sig selv end i mere traditionelle processer. Processen er nem at tilpasse til den enkelte organisation og kan ligeledes fungere som et universelt værktøj til udvikling i alle virksomheder.

Kontakt os for en workshop

Vil du prøve Lego Serious Play i din egen virksomhed, er du velkommen til at tage kontakt til os – enten igennem kontaktformularen til højre på siden eller ved at ringe til os.
I SiriusPartner har vi fokus på udvikling. Lego Serious Play er et unikt værktøj til udvikling af din organisation.

Lego Serious Play er særligt velegnet til disse processer:

01

01

Projektopstart – fælles fundament, fælles vision og mål
02

02

Team- og lederudvikling igennem identitetsfokus
03

03

Forløsning af innovativt potentiale i organisationen
04

04

Kultur- strategi og værdiudvikling
Nogle af vores kunder

Kontakt

Siriuspartner A/S
Thorvaldsensvej 9, 3 th.
1871 Frederiksberg

28 32 12 38
asger@siriuspartner.dk

Find os

Nyhedsbrev